» دسته‌بندی نشده » رونمایی از ۲۳ کتاب در حوزه علوم اجتماعی/ جنگ امروز، جنگ رسانه و افکار عمومی است
رونمایی از ۲۳ کتاب در حوزه علوم اجتماعی/ جنگ امروز، جنگ رسانه و افکار عمومی است

رونمایی از ۲۳ کتاب در حوزه علوم اجتماعی/ جنگ امروز، جنگ رسانه و افکار عمومی است

شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ 0۰


به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مراسم رونمایی از ۲۳ کتاب استادان دانشکده علوم اجتماعی و ارتباط و رسانه دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز در سالن همایش‌های دانشگاه تهران مرکز واقع در سوهانک برگزار شد.

چاپ ۲۳ عنوان کتاب در حوزه علوم اجتماعی

در ابتدای مراسم اکبر نصراللهی رئیس دانشکده علوم اجتماعی و ارتباط و رسانه در خصوص کتاب‌های تألیف شده توسط اساتید «دوشنبه‌های سوهانک» گفت: از ۲۳ عنوان کتابی که اساتید دانشکده در یک سال گذشته تألیف کردند ۱۰ کتاب در سال جاری و ۱۳ کتاب در سال گذشته منتشر شد که از مجموع کتب چاپ شده ۱۹ عنوان چاپ اولی هستند و مابقی چاپ‌های متعددی را کسب کردند. به جزء سه استادی که مدعو هستند بقیه اساتید هیأت علمی هستند.

وی افزود: دوشنبه‌های سوهانک تصمیم درست و به موقعی بود که در شرایط کرونایی برگزار شد هدف ما در برگزاری از این دوره این بود که پویایی علمی و ارتباط میان استاتید و دانشجویان در ایام کرونا از بین نرود و خود را از فضای محبوس کلاس‌ها خارج کنیم و بیرون از کلاس درس موضوعات روز را طرح و بررسی کنیم.

آغاز فصل سوم دوشنبه‌های سوهانک از مهرماه

نصراللهی نویسنده کتاب اصول خبرنویسی افزود: در دعوت مهمانان سعی کردیم مثلث استاتید دانشگاه، کارشناسان خارج از دانشگاه و مسئولین را ایجاد کنیم تا ارتباط بین صنعت و دانشگاه حفظ شود. در سال گذشته ۶۰ سخنرانی در قالب ۲۰ نشست برگزار کردیم و در نیم سال امسال ۶ نشست برگزار کردیم و فصل سوم دوشنبه‌های سوهانک از مهرماه ادامه پیدا خواهد کرد.

تلاش دشمن در حوزه فرهنگ و رسانه بیش از اقتصاد و امنیت است

وی افزود: رهبری بر بومی سازی علوم انسانی تأکید داشتند و تلاش دشمنان در حوزه فرهنگی و رسانه‌ای بیشتر از زمینه‌های اقتصادی و امنیتی است. دانشگاه‌ها نقش مهمی در تولید ادبیات رسانه‌ای دارند و تحقق این حرکت محدود به رسانه نیست و دانشگاه خاستگاهی است که باید از آن شروع شود. اگر بتوانیم خود را از کلاس خارج کنیم و مبانی غربی را کنار بگذاریم و راهبرد را از انفعال خارج کنیم و باورهای غلط کنشگری را تصریح کنیم، می‌توانیم امیدوار باشیم تا از محاصره تبلیغاتی خارج شویم و برای خروج از محاصره تبلیغاتی باید بدانیم که کنشگری تفاوت پیدا کرده است و دیگر محدود به روحانیت و اساتید دانشگاه نیست و باید از اقدامات نسنجیده دوری کنیم.

سپس مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده علوم اجتماعی و ارتباط و رسانه به ارائه گزارش عملکرد خود پرداختند.

در بخش دیگری از برنامه سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد تهران مرکز با اشاره به اهمیت رسانه و عملکرد مسئولین در فضای سیاسی و اجتماعی حال حاضر بیان کرد: دوشنبه‌های سوهانک فرصتی بود در برابر یک تهدیدی که کرونا ایجاد کرده بود و اتفاق خوبی بود.

جنگ امروز، جنگ رسانه و افکار عمومی است

وی افزود: امروز جنگ رسانه‌ای و افکار عمومی است و اگر بتوانیم اقناع کنیم پیروز هستیم و گرنه مغلوب خواهیم شد. ما متأسفانه نه‌تنها در جنگ رسانه‌ای پیروز نشدیم بلکه در فضای داخلی هم موفق نبودیم و در داخل هم مشکل داریم. اکنون هم تاوان این را می‌دهیم چرا که تربیت اجتماعی را انجام نداده‌ایم و از ظرفیت موجود خوب استفاده نکرده‌ایم و در کرونا باختیم.

باید فکر امروز را ۲۰ سال قبل انجام می‌دادیم

آقامیری در ادامه گفت: ما باید ۲۰ سال پیش فکر الآن را می‌کردیم و در این زمینه من به عنوان یک عنصر اجتماعی طلبکار هستم. احساس می‌کنم مردم من با یک حرکت کوچک و اجتماعی دچار یأس می‌شوند. چه کسی باید جواب بدهد. دوشنبه‌های سوهانک اتفاق خوبی است اما بخش اندکی را پوشش می‌دهد و جامعه دارد از دست می‌رود و ما عقب هستیم و اگر امروز برای فردا فکر نکنیم خواهیم باخت.

در انتهای مراسم نیز از ۲۳ عنوان کتاب استادان دانشکده علوم اجتماعی و ارتباط و رسانه با حضور مسئولین دانشگاه رونمایی شد.

انتهای پیام/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *