» آخرین اخبار » فناوری » تشخیص بیماری‌های روانی کشنده با یک تراشه
تشخیص بیماری‌های روانی کشنده با یک تراشه

تشخیص بیماری‌های روانی کشنده با یک تراشه

شهریور ۳, ۱۴۰۱ 1۰


یک شرکت سوئیسی اخیرا ادعا کرده که یک تراشه مغزی سه‌بعدی می‌تواند بیماری‌های روانی کشنده را تشخیص دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، یک ریزتراشه سه بعدی ساخته شده توسط یک شرکت سوئیسی به دانشمندان اجازه می‌دهد تا پیچیدگی شبکه‌های سلولی سه بعدی را مطالعه کنند.

بر اساس گزارشی که Labiotech.eu در روز سه‌شنبه منتشر کرد، این تراشه سه‌بعدی به مشاهده ساختارهای پیچیده مانند مغز انسان کمک می‌کند.

شرکت سوئیسی “۳Brain” اعلام کرد که درک چگونگی شکل‌گیری اندام‌ها و نحوه رفتار سلول‌های آنها برای یافتن علل و درمان اختلالات رشدی و همچنین درک برخی بیماری‌ها ضروری است.

۳Brain با مرکز سوئیسی الکترونیک و میکروتکنولوژی (CSEM) برای ساخت این فناوری سه‌بعدی همکاری کرد.

۳Brain یک شرکت سوئیسی است که بر توسعه درمان‌های نسل جدید برای درمان اختلالات مغزی تمرکز دارد و CSEM  نیز یک سازمان تحقیقاتی و فناوری خصوصی و غیرانتفاعی سوئیسی با بیش از ۳۵ سال تجربه در توسعه فناوری عمیق است.

۳Brain ادعا می‌کند که فناوری آن می‌تواند همزمان به هزاران سلول متصل شود و سیگنال‌های زیستی را با سرعت ۲۰ هزار فریم در ثانیه در یک آرایه پیکسلی با تفکیک فضایی پردازش کند. این شرکت همچنین اظهار کرد که رابط‌های الکترونیکی سلولی مانند پچ‌ها و آرایه‌های چند الکترودی با چگالی بالا به دو بعد محدود می‌شوند و در هنگام اندازه‌گیری سیستم‌های مدل سه‌بعدی مانند ارگانوئیدهای مغزی یا بافت‌ها از محدودیت‌های زیادی رنج می‌برند. ۳Brain برای غلبه بر این چالش‌ها تلاش کرد تا یک رابط سلول-الکترونیک مبتنی بر فناوری نیمه‌رسانای اکسید فلزی تکمیلی ایجاد کند.

ریزتراشه سه‌بعدی CMOS (به نام Accura-3D) مجهز به الکترودهای حسی طلایی است که بر روی هزاران میکروسوزن پوشیده شده با پلیمرهای زیستی نصب شده است.

“مائورو گاندولفو” (Mauro Gandolfo)، مدیرعامل و یکی از بنیان‌گذاران ۳Brain گفت: آنچه ما واقعا می‌خواهیم، این است که محققان را برای طرح سؤالات بیولوژیکی جدید و جسورانه که تاکنون غیرممکن بوده است، توانمند کنیم.

رابط‌های الکترونیکی سلولی ما مفهوم تصویربرداری عملکردی بدون اپتیک را همگی بدون نیاز به نشانگرهای بیولوژیکی، پروتئین‌های فلورسنت یا دستکاری ژنتیکی شبکه‌های سلولی گسترش می‌دهند. با Accura-3D، ما یک راه حل درجه یک ایجاد کردیم که می‌تواند مستقیما به معماری پیچیده بافت‌های سه‌بعدی و ارگانوئیدهای مغز دسترسی داشته باشد.

این شرکت بیان کرد که بسیاری از بیماری‌های روانی از جمله صرع و آلزایمر را می‌توان به راحتی با این ریزتراشه جدید تشخیص داد.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×