حضور میدانی مسئولان در حوادث غیر مترقبه مایه افتخار است و باید تداوم یابد
قاسم جعفری معاون امور هماهنگی معاونت پارلمانی رئیسجمهور در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به برخی انتقادات نسبت به حضور میدانی مسئولان در مقاطع حساس نظیر سیل، زلزله و بلایای طبیعی، گفت: مردم در زمان سختی انتظار دارند مسئولان کنارشان باشند، حضور مسئولان در کنار مردم غیر از اینکه مدیریت میدانی را سامان می بخشد،کمک میکند تا مشکلات را جدیتر رصد کنند، از طرفی حسی که دیدن مشکلات مردم به مسئولان تلقین میکند با شرایطی که فقط گزارش را میبینند، متفاوت است و بار روانی بسیار مثبتی دارد.
وی افزود: به همین دلیل حضرت علی (ع) نیز به مالک اشتر سفارش میکنند خودت را از مردم پنهان نکن، چرا که خیلی وقتها حس نامطلوبِ ناشی از مشکلاتی که بین مردم وجود دارد، با کنار آنها بودن برطرف میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه این اقدام حتما مفید است، تصریح کرد: حضور میدانی مدیران عالیرتبه می تواند نیروها را بسیج و همافزایی ایجاد کند و مانع از پراکندهکاری شود که همه این مسائل اقدامات مثبتی است.
معاون امور هماهنگی معاونت پارلمانی رئیسجمهور تشریح کرد: اگر کسی با این مسئله مشکل دارد، باید ببینیم دنبال چه چیزی است، اگر مسئولان بین مردم حضور نیابند و از جنس مردم نباشند مفید است، یا میخواهند بگویند این اقدامات صرفا رفت و آمد است و اثر دیگری ندارد؟، البته این طور نیست که مسئولان فقط در جایی حضور پیدا کنند، اتفاقا مشکلات را میبینند و تمام امکانات را برای حل مشکلات بسیج میکنند.
جعفری گفت: انتظار از دولت اسلامی و مردمی این است که بین مردم باشند، البته ممکن است عدهای مسئله دیگری در نظر داشته باشند و مقاصدشان را زیر این لایه پنهان کنند که این موضوع متفاوت است.
عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت: اینکه ممکن است افراد انتقامجوییهای خود را تحت این عناوین مخفی کنند، بحث دیگری است، اما فکر میکنیم انتظار این است که مسئولان در سختیها کنار مردم باشند، به همین دلیل است که گفته میشود دوست در سختی باید دوست باشد. مبنای دینی این حرف هم سخن حضرت امیرالمؤمنین (ع) است که فرمودند: دوست باید دوستیش را در چند جا ثابت کند؛ یکی در نبود او و دیگری در مواقع سختی.
وی افزود: اگر مسئولان حضور میدانی پیدا نمیکردند این افراد چه میگفتند؟ آیا میگفتند که مسئولین کجا هستند؟ اگر به کیفیت ایرادی دارند که هر کاری ممکن است ایراداتی داشته باشد، اگر بخواهیم نمره دهیم، حضور مسئولان نمره بالایی میگیرد و خلاء حضور مسئولان در چنین مواقعی حتما عیبی جدی خواهد بود.
معاون امور هماهنگی معاونت پارلمانی رئیسجمهور تشریح کرد: این افتخار نظام اسلامی است که رئیسجمهور بین مردم مصیبتدیده و سیلزده حضور مییابد و فردی به راحتی (همانطور که تصاویرش هم منتشر شد) انگار در حال صحبت با فردی عادی است و میگوید: آقای رئیسی جان ناموست ما را رها نکن.
جعفری گفت: اینکه عالیرتبهترین مقام اجرایی نظام حرف مردم را میشنود و مرهمی بر دردهای آنان میشود، نکته مثبتی است، به طور طبیعی اگر مسئولی از این ویژگیها بی بهره بود باید پاسخگو باشد و از وی باید پرسید چرا بین مردم نرفته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: اگر کسی بخواهد در پیشگاه مردم و وجدانش لاپوشانی کند، در روز قیامت مسئول است، چرا که برای توجیه کار اشتباه گذشته خود، کار درستی را دچار مشکل میکنند، باید اقدامات خوب را تشویق کرد، زیرا چنین اقداماتی نکته مثبتی است.
وی ادامه داد: همان طور که آقای رئیسی هم قبلا اشاره کرده است، بعضیها میخواستند از مردمیسازی یارانهها ایراد بگیرند، اما برخی از مخالفان سیاسی دولت سیزدهم گفتند در اجرای این طرح شجاعت به کار رفته است و این شجاعت را تحسین میکنیم.
جعفری با تأکید بر ادامه چنین اقداماتی گفت: حتما باید این اقدامات ادامهدار باشد؛ دولت هم با همین رویه پیش خواهد رفت و کیفیت اقداماتش را نیز بالا افزایش خواهد داد.
معاون امور هماهنگی معاونت پارلمانی رئیسجمهور خاطرنشان کرد: از طرفی، مسئولان دولتی هم انتقادهای سازندهای که در فرآیند اجرا در میدان وجود دارد را به گوش جان شنیده و آنها را عملی میکنند، الزاما همه انتقادات از روی عناد نیست، بلکه نکات مثبتی هم گفته میشود که دولت به طور قطع به آنها توجه میکند.
انتهای پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید