روحانیت برای تبیین اسلام در میدان جهاد به وظیفه خود عمل کند
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیتالله رضا رمضانی عصر امروز پنجشنبه در دیدار با طلاب و مدیران فرهنگی هلال احمر گیلان با اشاره به اینکه در روایت آمده هر کسی که به خدا خدمت کند، خدا خادم او میشود، اظهار کرد: در ایام کرونا، هم مجموعه هلال احمر و هم بخش عمدهای از روحانیت و طلاب، هنرآفرینی کردند ولی مورد غفلت قرار گرفته و خیلیها مطلع نیستند.
وی با بیان اینکه در دوران کرونا بسیاری از طلاب، مجاهدانه در بیمارستانها و قبرستانها حضور یافتند که باید دست این افراد را بوسید، گفت: اعضای هلال احمر نیز به واسطه اینکه در میدان خطر حاضر میشوند، مجاهدان و وافاداران در عرصه خدمت هستند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) به موقوفات مربوط به هلال احمر اشاره کرد و افزود: همه این موقوفات باید در اختیار هلال احمر قرار گیرد تا بر اساس وقف عمل شود و اگر غیر از این باشد، بر خلاف نظر صریح مراجع به ویژه رهبر معظم انقلاب است.
رمضانی با اشاره به جهاد تبیین بیان کرد: هر جا کلمه جهاد میآید، یعنی تلاش مضاعف و جایی که مخالف یا دشمن دارد؛ تمام جهادهای پیامبر اکرم (ص) و یارانش در مکه، جهاد تبیین بوده است.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کربلا و واقعه عاشورا نیز نمونهای از جهاد تبیین است، تصریح کرد: همه ائمه معصومین (ع) در حوزه جهاد تبیین سردمدار بودند خصوصا در جایی که دشمنان در حال تحریف و ایجاد بدعت در اسلام بودند.
وی با اشاره به اینکه امروزه ما با دو رویکرد در رابطه با اسلام مواجه هستیم که هر کدام یک لبه قیچی هستند، افزود: نخستین رویکرد، «اسلام رحمانی» است که صلح مطلق را بیان میکند و دومین رویکرد نیز «اسلام خشونت» است که پیامبر را قدرتطلب و خشونتطلب معرفی کرده است.
رمضانی با تاکید بر اینکه ما باید اسلام جامع را به دنیا معرفی کنیم، افزود: باید در برابر کسانی که اسلام را محدود معرفی میکنند، ایستادگی کرده و جهاد تبیین را جدی بگیریم و نخستین کسی که در انقلاب اسلامی، در میدان جهاد تبیین حضور داشت، امام راحل (ره) بود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) در عرصه جهاد تبیین یکهتاز بوده است، گفت: ایشان زمانی جهاد تبیین را آغاز کرد که کسی جرأت نمیکرد این مباحث را مطرح کند.
رمضانی با بیان اینکه در گذشته خیلیها منکر حکومت اسلام بودند و الان هم عدهای هستند که اسلام را به شکل سکولار معرفی میکنند، افزود: وظیفه ما این است که تبیین درستی از اسلام ناب داشته باشیم.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امروزه روحانیت باید در اصل تبیین اسلام در میدان جهاد تبیین به وظیفه اصلی خود عمل کند، بیان کرد: اینکه گفته شود روحانی فقط باید نماز بخواند و نباید در میدانهای دیگر حضور پیدا کند، یک نوع انحراف است.
وی به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره و بیان آن را وظیفه طلاب دانست و گفت: یکی دستاوردهای انقلاب این است که دین در ساحت اجتماعی حضور پیدا کرده و این باید توسط طلبهها تبیین شود.
به گفته رمضانی، از دیگر دستاوردهای انقلاب، پیشرفتهای علمی در حوزههای نانو، دانش هستهای و غیره است که سبب شده ایران جزء ۵ تا ۱۰ کشور برتر دنیا در این بخشها شود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با بیان اینکه ما در حوزه نظامی و موشکی دستاوردهای گستردهای داریم، افزود: اگر این پیشرفتها نبود کسی ایران اسلامی را به حساب نمیآورد و با ما بر روی یک میز مذاکره نمینشستند.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عدهای به دنبال این هستند که روحانیت را به انزوا بکشانند، تصریح کرد: این در حالی است که روحانیت در عرصههای مختلف در صف مقدم قرار دارد؛ نمونه آن در ایام کروناست که این قشر در کنار فوتیها و خانواده آنها کار تغسیل و تدفین را انجام میدادند.
رمضانی، روحانیت را یکی از علمداران عرصه خدمت به مردم برشمرد و گفت: از جمله وظایف روحانیت، تبیین محتوایی، تبیین شکلی و قالبی و تبیین اسلام در مقابل بدعتها و خرافات و غیره است.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید برای جهاد تبیین مطالعه داشته باشیم، افزود: به جهت اینکه حرف ما برای منبرنشینان و مردم تکراری نباشد، باید برای هر سخنرانی، ساعتها مطالعه داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی، در حال مدیریت کردن دین مردم بوده است، گفت: یکی از نقشههای دشمن جدا کردن مردم از مبلغان دینی است و کاری نکنیم مردم احساس بینیازی از روحانیت داشته باشند.
رمضانی با بیان اینکه ماه محرم فرصتی مناسبت برای جهاد تبیین است، تصریح کرد: این جهاد تبیین هم باید به صورت علمی باشد و هم به صورت هنرمندانه از سوی صداوسیما و رسانهها انجام شود تا واقعیت به خوبی نشان داده شود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با توصیه به اینکه اگر در ماه محرم به نقل میپردازیم باید از صحت آن اطمینان داشته باشیم، گفت: همچنین اگر به تحلیل میپردازیم، باید واقعگرایانه و جامع باشد و اگر به کار تطبیق میپردازیم نیز باید تطبیق درست، قوی و منطقی انجام شود.
انتهای پیام/۸۴۰۰۸
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید