» آخرین اخبار » فناوری » با فضانورد اماراتی ماموریت “کرو-۶” آشنا شوید
با فضانورد اماراتی ماموریت “کرو-۶” آشنا شوید

با فضانورد اماراتی ماموریت “کرو-۶” آشنا شوید

مرداد 4, 1401 0۰


سلطان النیادی، فضانورد امارات متحده عربی سال آینده شش ماه را در ایستگاه فضایی سپری خواهد کرد و این طولانی‌ترین مدتی است که یک فضانورد عرب برای چنین مدت طولانی در ایستگاه فضایی می‌ماند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، چندی پیش شرکت اکسیوم اسپیس خبر از امضای قراردادی با مرکز فضایی محمد بن راشد از آژانس فضایی امارات متحده عربی داد که طی آن قرار است یک فضانورد اماراتی سوار بر موشک اسپیس‌ایکس در ماموریتی موسوم به کرو-۶ برای اقامتی طولانی مدت به ایستگاه فضایی بین‌المللی برود. انتظار می‌رود این ماموریت در بهار سال ۲۰۲۳ انجام شود. انتخاب النیادی به عنوان مسافر این ماموریت در روز دوشنبه ۲۵ ژوئیه/سوم مرداد اعلام شد.

النیادی اندکی پس از اعلام این خبر در توییتر نوشت: انتخاب من به عنوان اولین فضانورد عرب برای یک مأموریت طولانی، افتخار و مسئولیت بزرگی است که با اشتیاق شدید برای برافراشتن دوباره پرچم امارات در فضا می‌پذیرم. از صمیم قلب از شما سپاسگزارم.

النیادی به آخرین باری که یک فضانورد اماراتی به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفته بود اشاره داشت.

هزا المنصوری(Hazza Al Mansoori) در پاییز سال ۲۰۱۹ با فضاپیمای روسی سایوز به این آزمایشگاه مداری سفر کرد و به مدت هشت روز در ایستگاه اقامت داشت. این درحالی است که ماموریت کرو-۶ که النیادی در آن شرکت خواهد داشت، یک ماموریت حدوداً شش ماهه در فضا خواهد بود.

النیادی و المنصوری دو فضانوردی بودند که توسط امارات متحده عربی در سال ۲۰۱۸ انتخاب شدند و دو فضانورد دیگر نیز در سال ۲۰۲۱ انتخاب شدند. این دو نفر آموزش‌های پرواز فضایی خود با ناسا را در طول آماده شدن المنصوری برای ماموریت کوتاه مدتش در سال ۲۰۱۹ تکمیل کردند. النیادی به عنوان پشتیبان این ماموریت خدمت می‌کرد.

النیادی، ۴۱ ساله، پیش از فضانورد شدن، مهندس امنیت شبکه نیروهای مسلح امارات متحده عربی بوده و دارای مدرک دکترا است. او مانند دیگر فضانوردان انتخاب شده برای ایستگاه فضایی بین‌المللی، حدود دو سال آموزش اولیه فضانوردی از جمله پیاده‌روی فضایی، بقا و موارد دیگر را گذرانده است.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی دفتر معاون رئیس امارات متحده عربی، وظایف النیادی در فضا انجام “تعداد زیادی از آزمایش‌های علمی عمیق و پیشرفته به عنوان بخشی از برنامه فضانوردی امارات خواهد بود. “

النیادی به فضانوردان ناسا، استفن بوون(Stephen Bowen) و وودی هوبرگ(Woody Hoburg) خواهد پیوست. آنها به ترتیب به عنوان فرمانده و خلبان فضاپیمای کرو-۶ خدمت خواهند کرد. یک فضانورد آژانس فضایی روسیه موسوم به روسکاسموس نیز به نام آندری فدیایف(Andrei Fedyaev)، این ماه به خدمه ملحق شد.

صندلی النیادی در ماموریت کرو-۶ طی یک تبادل صندلی بین شرکت اکسیوم اسپیس و ناسا به دست آمد. این آژانس فضایی صندلی النیادی در کرو-۶ را با یک صندلی متعلق به اکسیوم اسپیس در فضاپیمای سایوز روسیه تعویض کرد. صندلی سایوز توسط مارک ونده هی پر شد و این فضانورد آمریکایی در ماه مارس پس از گذراندن ۳۵۵ روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی و شکستن رکورد اقامت در فضا توسط یک آمریکایی، به زمین بازگشت.

ماموریت کرو-۶ ششمین ماموریت عملیاتی ارسال فضانورد خواهد بود که شرکت فضایی اسپیس ایکس برای ناسا انجام می‌دهد.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×