مدیران حجاب مجموعه خود را اصلاح کنند
به گزارش خبرگزاری فارس از انزلی، سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی امروز در نشست تخصصی تبیین شاخصهای عفاف و حجاب در قالب رویداد فرهنگی گوهرشاد در مرکز همایشها و نمایشگاهی منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه دستگاههای دولتی باید شورای امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند، اظهار کرد: این دستور به کلیه دستگاههای دولتی ابلاغ شده و باید گشت ارشاد مسؤولین راه اندازی شود.
وی با اشاره به اینکه ۴۱ درصد افرادی که در خیابانها توسط نیروی انتظامی دستگیر شدهاند از پرسنل دستگاههای دولتی میباشند، گفت: هنگامی که آمران به معروف به پرسنل دستگاهی تذکر میدهند مدیر حق ندارد اعلام کند تنها به وظیفه کاری میپردازم بلکه طبق قانون مکلف است مقوله امر به معروف و نهی از منکر را در دستگاههای دولتی احیا کند و همه دستگاههای دولتی باید شورای امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با تأکید بر اینکه دستور فوق به همه دستگاههای دولتی ابلاغ شده اما برخی دستگاه از این امر سر باز زدهاند که با آنها برخورد میشود، تصریح کرد: نمیتوان مردم را به حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منکر دعوت کرد در حالیکه آنقدر بیمهری نسبت به فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف وجود دارد.
صالح هاشمی با بیان اینکه مردم هرجا عفاف و حجاب را نامناسب دیدند اطلاع داده تا برخورد مناسب انجام شود، افزود: از سوی دیگر نباید مردم را در خیابانها دستگیر کرد ولی در بخشهای دولتی افراد با بدحجابی مشغول فعالیت باشند.
وی با اشاره به اینکه کسی اجازه ندارد مدیر باشد و امر به معروف و نهی از منکر نداشته باشد، بیان کرد: شاخصهای عفاف و حجاب در بهمن ۱۴۰۰ ابلاغ شد اما دستگاهها و مدیران میانی در بسیاری موارد این ابلاغیه را کنار گذاشتهاند که با بهره گیری از جامعه مردمی تحت عنوان تشکلهای مردم نهاد نظارت خود را از بالا و جامعه مدیران و در بدنه انجام میدهیم تا امر به معروف و نهی از منکر اجرا شود.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه در صورتی که مردم در بانک با متصدی بدحجابی مواجه شدند، رییس شعبه را مطلع ساخته و اگر برخوردی صورت نگرفت، ما اقدام میکنیم، گفت: بانک نباید ویترین بیعفتی باشد و مردمی که میخواهند امر به معروف کنند نیز نباید متحمل سختی شوند و از مردم میخواهیم به ما اعتماد داشته باشند.
صالح هاشمی با بیان اینکه اگر مدیری با این ستاد همراهی نکرد ابتدا نصیحت و سپس برخورد مناسب انجام خواهد شد، افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر طرحی را در ۱۱ عرصه برای حجاب و عفاف تدوین کرده که اولین عرصه، دستگاههای دولتی است و سپس فضاهای مجازی، مراکز آموزشی لباس و پوشاک، مراکز تفریحی، خدماتی و معابر عمومی و سایر عرصهها که دولت موظف است بر آن نظارت کند.
به گفته وی، اگرچه دولت باید معیشت مردم را تأمین کند اما این به معنای آن نیست که سال به سال رعایت حجاب و عفاف کاهش یافته و در مناطق آزاد مراودات تجاری آزاد است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر طبق شورای انقلاب فرهنگی به دستگاههای دولتی ابلاغ شده اما برای کارآمدی بهتر نباید منفعل عمل کرد، گفت: ضرورت رعایت حجاب و عفاف ابتدا باید در عرصه مدیران و دستگاههای دولتی برای کارمندان و مدیران باشد و مدیر هر مجموعه موظف است حجاب مجموعه خود را اصلاح کند.
وی خواستار راه اندازی گشت ارشاد مسؤولان شد و بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر باید از مدیران شروع شود اگر این بار کوتاه آمده و عقب نشینی کنیم و ترس از هجمههای دشمنان باعث شکست شود، دیگر نمیتوان سربلند کرد.
صالح هاشمی با تأکید براینکه ستاد امر به معروف هرجا اختلاسی دید با آن برخورد میکند و در این راستا ۱۲ قاضی برکنار شدند و برخورد با فساد را باید از خودمان شروع کنیم، افزود: همانطور که در دولت سیزدهم رییس جمهور سواحل را بعد از ۴۰ سال در ۲۰ روز آزاد کرد چرا عفاف و حجاب آزاد نشود؟
وی با بیان اینکه امروزه عفاف و حجاب نماد تقابل فرهنگ غربی با فرهنگ ایرانی اسلامی شده است، گفت: دشمنان معتقدند اگر دیوار عفاف و حجاب در جمهوری اسلامی فرو بریزد مابقی دیوارها قابل فرو ریختن است.
انتهای پیام/۸۴۰۰۸/م
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید