» دسته‌بندی نشده » سوت‌زنی| تخریب قبور قدیمی یک امامزاده در تهران و بیرون ماندن استخوان اموات+تصاویر
سوت‌زنی| تخریب قبور قدیمی یک امامزاده در تهران و بیرون ماندن استخوان اموات+تصاویر

سوت‌زنی| تخریب قبور قدیمی یک امامزاده در تهران و بیرون ماندن استخوان اموات+تصاویر

تیر ۱۵, ۱۴۰۱ 1۰


به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس تخریب قبور آستان مقدس امامزاده سیده ملک خاتون سوژه‌ای است که یکی از کاربران خبرگزاری فارس ثبت کرده و خواستار پیگیری این موضوع شده بود.

کاربر ثبت‌کننده در این سوژه آورده است: «متأسفانه اوقاف در امامزاده سیده ملک خاتون اقدام به تخریب قبور قدیمی محوطه امامزاده نموده و تعدادی قبر برای فروش (احتمالاً به قیمت‌های نجومی) ایجاد کرده است.

متأسفانه در جریان این تخریب قبور نسبت به اموات هتک حرمت رخ داده و استخوان‌های اموات در محوطه افتاده است. واقعاً درآمدزایی به چه قیمت؟»

با پیگیری به عمل آمده توسط خبرنگار فارس قبور تخریب شده برای بیش از ۶۰ سال قبل هستند و شرعاً تخریب آنها اشکالی ندارد، اما باید این اتفاق با رعایت احترام قبور اموات انجام شود و بیرون ماندن استخوان مردگان با اینکه بیش از ۶۰ سال قبل دفن شده‌اند، پذیرفته نیست.

با تماس خبرنگار ما با مسئولان اداره اوقاف جنوب شرق تهران اعلام شد که از سال ۱۳۴۲ در این امامزاده تدفینی صورت نگرفته است. این سخن موضوع سن قبر‌ها که بالای ۶۰ سال است را تأیید می‌کند، اما بیرون ماندن استخوان از قبور چیز دیگری است که تصاویر ارسالی توسط مخاطب فارس آن را به وضوح نشان می‌دهد.

پیگیری چرایی بیرون ماندن استخوان‌های اموات سبب شد تا مسئولان اداره اوقاف جنوب شرق تهران موضع خود را تغییر داده و ماجرا را از اساس تکذیب کنند.

مهران جعفر‌زاده، مدیر فرهنگی اداره اوقاف جنوب شرق تهران به فارس گفت: در راستای عملیات عمرانی بقعه متبرکه سیده ملک خاتون (س) در فضای حاشیه امامزاده در جهت برآورده کردن تقاضای مکرر اهالی منطقه و استفاده از فضای معنوی آن مکان متبرکه، تعدادی قبر احداث و هیچ‌گونه قبر قدیمی تخریب نشده است. چرا که آنجا اصلاً قبوری نبوده است. ضمناً انجام کار براساس شرایط و ضوابط و احکام شرعی اسلامی بوده و از سال ۱۳۴۲ تاکنون در امامزاده جلیل‌القدر هیچ‌گونه دفنی صورت نگرفته است.

با وجود توضیحات این مسئول، اما تصاویر ارسالی کاربر خبرگزاری فارس نشان می‌دهد که در محل عملیات احداث قبور جدید قبور قدیمی وجود داشته و سنگ‌های قدیمی و استخوان‌های اموات شاهد این مدعاست.

انتهای پیام/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *