» دسته‌بندی نشده » نسخه‌نویسی الکترونیک، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها
نسخه‌نویسی الکترونیک، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها

نسخه‌نویسی الکترونیک، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها

تیر ۱۲, ۱۴۰۱ 0۰


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فناوری اطلاعات را موتور محرک همه فعالیت‌ها در نظام سلامت برشمرد و گفت: توسعه حوزه فناوری اطلاعات و هوشمندسازی، بهره‌وری نظام سلامت را در ارائه خدمت به مردم افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی در همایش  مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور در مرکز همایش‌های بیمارستان شهید رجایی تهران با اشاره به پیشرفت دنیای فناوری اطلاعات و حوزه نرم افزارهای هوشمند در جهان تاکید کرد: در حالی که دنیا در جهش نرم افزاری به سر می‌برد و به صورت لحظه‌ای ابزار و تکنیک‌های نوظهوری در این حوزه به بازار  می‌آید، دانشگاه‌های ما باید از تمام ظرفیت های فناورانه خود استفاده و آنها را به روزرسانی کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: مگارایانه‌ها و هوش‌ مصنوعی امروز در دنیا پیشرفت های گسترده‌ای داشته‌ و ما باید در این حوزه صاحب ابتکار و نوآوری باشیم تا خدمات نظام سلامت با حداکثر سرعت و با الگوی دسترسی عادلانه هوشمند به مردم ارائه شود.

آنارشیسم اطلاعاتی ممنوع

وی یکی از شاخص‌های ارزیابی روسای دانشگاه‌ها را پیشرفت در فناوری اطلاعات عنوان و تصریح کرد: حرکت‌ها در حوزه فناوری اطلاعات باید یکپارچه و هم افزا باشد و همه بالاخص دانشگاه‌های علوم پزشکی در هماهنگی کامل با وزارت بهداشت یک رویکرد منسجم را اتخاذ کنند. به عبارتی باید به سمت برقراری یک نظام یکپارچه اطلاعات در کشور حرکت کنیم؛ بنابراین آنارشیسم اطلاعات باید خاتمه یابد و همگونی و هماهنگی بر عرصه فناوری اطلاعات حاکم شود.

عین‌اللهی به نقش فناوری اطلاعات در حوزه نظارت و ارزیابی اشاره و اظهار کرد: به راحتی می‌توان با نرم افزارهای پیشرفته، نظارت و ارزیابی را هوشمند کرد. 

نسخه‌نویسی الکترونیک، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها

وی با اشاره به تحقق برنامه نسخه نویسی الکترونیک، گفت: نسخه نویسی الکترونیکی نشان داد که می‌توان هزینه‌ها را کاهش و بهره‌وری را افزایش داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت هوشمندسازی درمان تاکید و بیان کرد: باید در بحث هوشمند سازی سیستم‌ها در بخش درمان، اهتمام ویژه صورت گیرد؛ چراکه هوشمندسازی از بروز بسیاری از خطاهای پزشکی نیز جلوگیری می‌کند.

وی در زمینه اهمیت یکپارچه‌سازی اطلاعات، خاطرنشان کرد: اولین شرط موفقیت یک پژوهش، جامعیت، دقت، صحت و به روزرسانی اطلاعات و داده هاست و در دسترس بودن چنین اطلاعاتی، کیفیت سیاستگذاری و تصمیم گیری در نظام سلامت را ارتقا خواهد داد.

عین اللهی همچنین پیشنهاد کرد با توجه به گستردگی و حجم کاربرد فناوری اطلاعات در  نظام سلامت، برای حمایت از طرح‌های خوب در این زمینه، ‌یک جشنواره سالانه همانند جشنواره‌های فارابی، خوارزمی و رازی برگزار شود و از پژوهش‌ها، طرح‌ها و برنامه‌های برتر حوزه فناوری اطلاعات، قدردانی به عمل آید.‌

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سالگرد حمله جنایتکارانه ناوگان متجاوز آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز آبهای خلیج فارس، اظهار داشت: مدعیان دروغین حقوق بشر، بزرگترین فجایع تاریخی را رقم زده و نشان دادند که به کودکان و زنان بی گناه هم رحم نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه حقوق بشر آمریکایی دروغی بیش نیست، خاطرنشان کرد: ایران نیز همانند دیگر کشورهای دنیا دو سال و چند ماه با کرونا دست و پنجه نرم کرد و آنهایی که ادعای حقوق بشر دارند، ملت ایران را در این شرایط از دارو و تجهیزات محروم کردند. آنها می گفتند دارو و تجهیزات تحریم نیست؛ اما بانکی وجود نداشت که ما دارو و تجهیزات را به واسطه آن خریداری و از طریق آن پول پرداخت کنیم.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×