» آخرین اخبار » گیلان » تخصیص ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع تنش آبی در گیلان
تخصیص ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع تنش آبی در گیلان

تخصیص ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع تنش آبی در گیلان

تیر ۲, ۱۴۰۱ 0۰


به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان گیلان در سالن اجتماعات الغدیر با بیان اینکه گرفتن مسؤولیت یک فرصت برای انسان‌ها در راستای خدمت به مردم است، اظهار کرد: انسان در انجام امور باید به تکالیف عبادی، سیاسی و اجتماعی خود عمل کرده و به نتیجه کاری نداشته باشد. 

وی حفظ اسرار و بیت‌المال را یک اصل در بین مسؤولان جمهوری اسلامی دانست و گفت: انسان باید در انجام همه امور حتی در شرایط بحرانی پروردگار را در نظر گرفته و از امانت مردم و اسرارشان حفاظت کند. 

نماینده ولی فقیه در استان گیلان با بیان اینکه مسؤولان باید در برای انجام اعمال خود در پیشگاه پروردگار پاسخگو باشند، افزود: ما در نظام تشیع علوی هستیم و از این رو باید نسبت به اعمال و رفتارهای خود دقیق‌تر باشیم لذا انسان باید سپاسگزار جایگاه و علمی که خداوند به ما داده است باشد. 

فلاحتی با تاکید بر لزوم توجه به وفاق و همدلی میان مسؤولان در عرصه‌های مختلف تصریح کرد: وفاق و همگرایی ایجاد شده بین مسؤولان استان در حوزه‌های مختلف قابل تقدیر بوده و امسال نیز با وجود کاهش نزولات جوی، آسیب‌ها به ۱۰ درصد رسید که نشان مدیریت خوب است. 

اقدامات انجام شده در خصوص پسماند سراوان مناسب نیست 
نماینده عالی دولت در استان گیلان نیز در این جلسه باعدم رضایتمندی از اقدامات انجام شده در خصوص پسماند سراوان اظهار کرد: علیرغم تلاش‌های صورت گرفته در خصوص ساماندهی پسماند استان ولی از کارها و میزان پیشرفت رضایت کامل ندارم.

اسدالله عباسی با اشاره به‌ عدم وجود کمبود اعتبار در خصوص پسماند سراوان افزود: هیچ مشکل اعتباری در این خصوص وجود نداشته و تنها برای احداث زباله سوز مشکلاتی وجود دارد که به‌ عدم تعهدات پیمانکار برمی‌گردد. 

وی با تاکید بر لزوم توجه تفکیک زباله از مبدا توسط فرمانداران و شهرداران گفت: بر سایت قول‌های داده شده خط سه و چهار پردازش باید در موعد مقرر احداث و یک هزار و ۱۰۰ تن زباله‌ای که به سراوان وارد می‌شود به صفر برسد. 

استاندار گیلان صرف هزینه‌های میلیاردی در خصوص ساماندهی پسماند بدون تفکیک زباله از مبدا را بی‌فایده دانست و بیان کرد: زباله باید تفکیک شود و به عنوان طلای سیاه برای توسعه شهری استفاده شود و هنر شهرداران و فرمانداران این است که این موضوع را فرهنگ‌سازی کنند. 

عباسی با تاکید بر اجرای طرح عفاف و حجاب در سواحل گیلان افزود: بخش خصوصی باید وارد سواحل شود البته بازارچه‌هایی در سواحل ایجاد می‌شود و هفته آینده نیز یک بازار به صورت نمادین در تالش افتتاح خواهد شد. 

وی از راه‌اندازی قرارگاه مرکزی جهادی در شهرستان‌ها در راستای مدیریت آب خبر داد و گفت: قرارگاه مرکزی جهادی در شهرستان‌ها راه‌‍‌اندازی و اگر جایی دچار مشکل کم‌آبی شد فرماندار وظیفه دارد آب را به این مناطق برساند تا شالیزار دچار آسیب نشوند. 

استاندار گیلان با بیان اینکه هیچ شهرستان در استان گیلان نباید تنش آبی داشته باشد، تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای رفع تنش آبی تعهد داده شده و هیچ جایی نباید تنش آبی وجود داشته باشد. 

تشکیل کارگروه به منظور دریافت مشکلات و نیازمندی مدیران استان
رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه مجلس برای حل مشکلات در کنار دولت و مردم است، اظهار کرد: عدم ورود نمایندگان به مسائل تا جایی قابل قبول است که به وظایف آن‌ها خدشه وارد نکند، لذا یکی از مشکلات موجود در گیلان‌ عدم وحدت و اتفاق نظر است که آسیب‌های زیادی را به این استان وارد کرد. 

سید کاظم دلخوش با اشاره به عقب ماندگی گیلان در حوزه‌های مختلف گفت: وضعیت اقتصادی جامعه اصلا مناسب نیست به این‌ منظور باید تلاش شود تا در آخر مسبب وضع موجود نشویم.

وی نقش مجمع نمایندگان گیلان در تخصیص اعتبارات را بسیار مهم دانست و بیان کرد: نماینده اگر قدر جایگاه خود را بداند می‌تواند از اختیارات خود به نفع مردم استفاده کند و می‌توانیم همانند گذشته برای استان اعتبار و امکانات بگیریم. 

رئیس مجمع نمایندگان گیلان از تشکیل کارگروه به منظور دریافت مشکلات و نیازمندی مدیران استان خبر داد و افزود: این مشکلات و نیازها را طبق قانون بررسی و پیگیری می‌شود و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد. 

گیلان یکی از استان‌های ناامن در خصوص صدور مجوزها است

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه گیلان یکی از استان‌های ناامن در حوزه سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: متأسفانه همچنان استان گیلان درگیر صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری بوده و بر اساس آمار یکی از استان‌ها ناامن در خصوص صدور مجوزها است. 

خلیل بهروزی‌فر یکی از ضعف‌های گیلان را مدت زمان طولانی برای پاسخ استعلامات به منظور اعطای مجوز دانست و گفت: وقتی سرمایه‌گذار از گیلان به استان دیگری می‌رود در مدت زمان کوتاهی مجوز کار برای او در سریعترین زمان ممکن صادر می‌شود ولی این‌روند در گیلان چندین ماه است.

نماینده رشت و خمام در مجلس نیز در این جلسه سراوان را یک معضل ملی و بسیار بزرگ دانست و اظهار کرد: امیدواریم طبق وعده‌ها تا پایان امسال زباله‌ای به منطقه سراوان وارد نشود. 

محمدرضا احمدی سنگری با تاکید بر لزوم توجه به احیای گوهررود و زدجوب در شهرستان‌های رشت و انزلی گفت: بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی ما با شیرابه سراوان و فاضلاب آبیاری می‌شود و مردم رشت و خمام در معرض نابودی هستند. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *