راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب رشت با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم
ایسنا/گیلان استاندار گیلان به تفاهم ۶۶۰۰ میلیارد تومانی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) برای راهاندازی تصفیه خانه فاضلاب رشت اشاره و خاطرنشان کرد: آیتالله رئیسی در بازدید از رودخانههای زرجوب و گوهررود، دستور تسریع رسیدگی به وضعیت این رودخانهها را صادر کردند.
اسدالله عباسی در جلسه شورای اداری گیلان که با حضور نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره جانباختگان حادثه هولناک زلزله ۳۱ خرداد ۱۳۶۹ و نیز شهید آیتالله دکتر بهشتی و یاران شهیدش، هفته قوه قضائیه را به دستاندرکاران این حوزه تبریک گفت.
وی با یادآوری اینکه در زمانی که مسئولیت استانداری را برعهده گرفتم با چالشهای زیادی از جمله کرونا مواجه بودیم، افزود: دولت نیز در شهریور ماه با روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ فوتی کرونایی مواجه بود که در کنار تلاشهای فداکارانه کادر درمان، بسیجیان و طلاب نیز به کمک آنان شتافتند.
نماینده عالی دولت در استان با گرامیداشت مجاهدتهای شهدای مدافع سلامت به کاهش تعداد فوتی های کرونا به کمترین سطح و نیز رسیدن به عدد صفر در گیلان اشاره و ابراز امیدواری کرد که با تداوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مناطق پرخطر، شاهد از بین رفتن این ویروس منحوس باشیم.
وی پسماند را یکی از چالشهای استان عنوان و با اشاره به اینکه علیرغم اقدامات مثبت صورتگرفته در سراوان اما رضایت کامل ندارم، گفت: در این خصوص مشکلات اعتباری وجود ندارد و در ارتباط با احداث نیروگاه زباله سوز نیز، پیمانکار به تعهدات خود عمل نکرد.
استاندار گیلان بر لزوم راهاندازی خط های سه و چهار پردازش زباله حداقل تا پایان تیرماه طبق وعده شهردار و شورای اسلامی شهر رشت تاکید و تصریح کرد: باید هرچه سریعتر میزان ۱۱۰۰ تن زباله ورودی به سراوان، به صفر برسد.
وی ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا را جزو وظایف شهرداران با نظارت جدی فرمانداران دانست و اظهار کرد: باید به نقطهای برسیم که از ارزش زباله به عنوان طلای سیاه استفاده بهینه شود.
عباسی فرهنگسازی تفکیک زباله از مبدا را هنر مدیریتی فرمانداران و شهرداران عنوان کرد و افزود: رئیسجمهوری و وزیر کشور، به صورت مستمر پیگیر وضعیت سراوان هستند و این موضوع جزو وعدههای دولت است.
وی با یادآوری تاکیدات خود نسبت به مدیران دستگاههای خدماترسان مبنی بر اهتمام جدی برای تقویت زیرساختهای بهداشتی و عمرانی منطقه سراوان، گفت: تصفیه خانه یک هفته به صورت آزمایشی راهاندازی شده و میزان تصفیه شیرابه از سه لیتر بر ثانیه، باید شش لیتر بر ثانیه برسد.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه از ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار پسماند، ۱۰۰ میلیارد تومان برای رشت و ۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به سایر پهنهها پرداخت شده، افزود: به زودی درخصوص وضعیت رودخانههای زرجوب و گوهررود جلسهای در نهاد ریاستجمهوری برگزار میشود.
وی به تفاهم ۶۶۰۰ میلیارد تومانی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) برای راهاندازی تصفیه خانه فاضلاب رشت اشاره و خاطرنشان کرد: آیتالله رئیسی در بازدید از رودخانههای زرجوب و گوهررود، دستور تسریع رسیدگی به وضعیت این رودخانهها را صادر کردند که موظفیم در گام نخست ورودی فاضلاب به این بستر را مسدود کنیم.
استاندار گیلان به منابع اعتباری در نظر گرفته شده برای بخش آبخیزداری هم اشاره و مدیرکل منابع طبیعی را موظف به ارائه گزارش عملیاتی در جلسه آینده و نیز به نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و ائمه جمعه کرد.
وجود ۵۰۰ نقطه خطرآفرین در مناطق ساحلی گیلان
وی با بیان اینکه آزادسازی سواحل مربوط به تصرفات نهادهای دولتی بوده و ملزم به رعایت ۶۰ متر حریم ساحل ظرف مدت ۲۰ روز شدند، گفت: در ۳۰ کیلومتر آزادسازی شده در نوارساحلی گیلان، ۳۴ طرح سالمسازی وجود دارد.
عباسی با اشاره به وجود ۵۰۰ نقطه خطرآفرین در مناطق ساحلی گیلان و لزوم اطلاعرسانی به گردشگران برای پرهیز از حضور در خارج از طرحهای سالمسازی، افزود: ۷۰۰ ناجی غریق در نقاط ساحلی استان حضور دارند که اعتبارات لازم برای پرداخت دستمزد آنان پیشبینی شده است.
وی بر لزوم نظارت جدی و بازرسی فرمانداران و اعضای شورای تامین شهرستانها در جهت پیشگیری از بروز حوادث و توجه به حفظ امنیت جانی مردم تاکید کرد و گفت: فرمانداران و بخشداران با همراهی متولیان امر نسبت به برگزاری برنامههای فرهنگی و اجتماعی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جهت ایجاد فضای سالم و بانشاط در سواحل اقدام کنند.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر بسترسازی ارائه خدمات رفاهی و بهداشتی استاندارد به مردم در سواحل با مشارکت بخش خصوصی در بازارچههای پیشبینی شده، اظهار کرد: شنبه آینده طرحهای مرتبط با حوزه سواحل گیلان در تالش و به صورت همزمان در دیگر مناطق ساحلی استان مورد بهرهبرداری قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه در این ایام برخی بیان میداشتند که سواحل رها شده، در حالی که علیرغم اقدامات متصرفانه طی سالیان پس از انقلاب و دستاندازی به بیتالمال واکنشی نشان نمیدادند، گفت: اکنون که با اقدامات جهادی جلوی تصرف بیتالمال گرفته شده، انتظار میرود غیرمنصفانه قضاوتی صورت نگیرد.
استاندار گیلان به تشکیل قرارگاه مرکزی مدیریت جهادی آب در سطح شهرستانها اشاره کرد و افزود: فرمانداران به محض اطلاع از کمآبی باید به صورت میدانی پایکار باشند و در این خصوص شرکت آب منطقهای متولی امر است و باید همگان ضمن کمک به این بخش از اظهار نظر غیرکارشناسی بپرهیزند.
وی بر لزوم استفاده از همه امکانات و ابزارها در جهت توزیع عادلانه آب تا آخرین نقطه خطوط آبرسانی نیز تأکید و تصریح کرد: کشاورزانی که با تلاش مضاعف در حال تولید هستند، حمایت شوند و در جهت تکریمشان باید دست آنان را بوسید.
عباسی به شناسایی مزیتهای کشاورزی گیلان اشاره و خاطرنشان کرد: توتستانهای استان رهاشده بودند که در حال فعالسازی صنعت ابریشم و ارتقای ظرفیت کارخانه ابریشم گیلان هستیم تا به جایگاه اصلی خود بازگردند.
وی به تامین نیاز محصولات گلخانهای کشورهای منطقه اشاره و اظهار کرد: در سیاهکل و انزلی اقدامات مثبتی شکل گرفته و با حمایتهای دولت بیش از ۱۰۰۰ شغل به صورت مستقیم ایجاد میشود که فرآیند آن؛ از بذر تا توزیع برای ما حائز اهمیت است.
نماینده عالی دولت در گیلان به تعهد ۱۸۰۰ میلیارد تومانی دولت به قرارگاههای سازندگی خاتم الانبیا(ص) و امام حسن مجتبی(ع) برای آبرسانی به ۷۱۱ روستای استان اشاره و خاطرنشان کرد: با این اقدامات نباید روستایی که با تنش آبی مواجه باشد، داشته باشیم و در این راستا غفلت نشود چراکه در بخش تأمین رفاه و آسایش مردم، خود را موظف میدانیم.
وی با اشاره به اینکه برای تنظیم بازار در سطح ملی و استانی آبرو گذاشته شده، گفت: از متولیان بخش آرد و نان انتظار دارم که با جدیت عمل کنند.
۵۶۲ اکیپ گشت از ۴۱۹۴ واحد صنفی بازرسی کردهاند
استاندار گیلان با بیان اینکه در سنوات گذشته از ۱۲ میلیون تن گندم کشور، چهار میلیون تن هدر میرفت، اظهار کرد: علیرغم اختصاص یارانه توسط دولت، چرا باید مردم در صف نانوایی قرار بگیرند و آرد تولیدی ما، به کشورهای دیگر برود بلکه بایستی جلوی قاچاق گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه نباید ماکارونیهای ما که با آرد یارانهای تولید می شوند، در ویترین کشورهای همسایه قرار گیرد، عنوان کرد: جلوی تبعیض و بیعدالتی با تکلیف مجلس شورای اسلامی و اجماع عقلی اقتصادی، گرفته شده و موظفیم آنچه در جهت منافع مردم برعهده ماست، به اجرا درآوریم.
عباسی به نصب ۲۲۰۰ کارتخوان در نانواییها هم اشاره و با بیان اینکه به سایر نانواییها نیز پس از رفع مشکل، کارتخوان تحویل میشود، افزود: اجازه نخواهیم داد که بیتالمال به هدر رود.
وی به بازدید خود از روند جوجهریزی اشاره کرد و با بیان اینکه تاکنون ۹.۵ میلیون قطعه جوجهریزی شده، گفت: موانع بانکی سرمایهگذاری برداشته شده و با پرداخت تسهیلات در گردش از این حوزه حمایت میشود.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به پرداخت ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مرغداران استان، گفت: ۵۶۲ اکیپ گشت از ۴۱۹۴ واحد صنفی بازرسی کردهاند که منجر به پلمپ ۷۰ واحد صنفی، غیرصنفی و انبارها شده است.
وی با بیان اینکه محدودیتی برای حمایت از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان نداریم، خاطرنشان کرد: با کسانی که به سفرههای مردم رحم نمیکنند، باید برخورد جدی صورت گیرد تا به سزای اعمالشان برسند.
استاندار گیلان به تلاشهای صورت گرفته برای رشد در بخش صنعت و نیز اظهارنظر غیرکارشناسی طرح شده از سوی برخی، اشاره کرد و ادامه داد: اظهارنظرهای غیرکارشناسی منجر به فرار سرمایهگذاران میشود درحالیکه باید محیط را برای سرمایهگذاری امن کنیم.
وی مبارزه با فساد را یکی از شعارهای راهبردی دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: اجازه نمیدهیم که دستگاهها دستخوش فساد شوند و از همه نهادهای نظارتی برای ایجاد فضایی امن در محیط اداری استفاده میکنیم.
عباسی با اشاره به تدوین اطلس سرمایهگذاری واحد و شناسایی ۲۲۰ عرصه برای ورود سرمایهگذاران در عرصههای کشاورزی، صنعتی، گردشگری و دانشبنیان، تصریح کرد: در سفر رئیسجمهوری ۶۰ میلیارد تومان از منابع دراختیار استاندار و ۱۸ میلیارد تومان اعتبارات سفر در مجموع ۷۸ میلیارد تومان برای تاسیس دهکده دانشبنیان اختصاص یافت چراکه سهم گیلان در شرکتهای دانشبنیان نسبت به ظرفیتها بسیار ناچیز است.
وی افزود: از ۲۳۷۹ واحد صنعتی گیلان، ۱۸۶۰ واحد فعال و ۵۴۹ واحد غیرفعال بوده که فعالسازی ۲۰۰ واحد در دست اقدام است.
استاندار گیلان بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای موجود واحدهای تولیدی با طرحهای توسعهای هم تاکید کرد و متذکر شد: تعدادی از واحدهای تحت تملک بانکها آزادسازی شده و مابقی نیز در دست اقدام است و در این مسیر بانکها حق بنگاهداری ندارند و باید در اختیار افراد دارای اهلیت قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از بنگاههای اقتصادی به میزان ۷۰۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری را اعلام کردهاند که حدود ۱۵ واحد در حال اتمام بوده و ۸۰۰ شغل ایجاد میکنند، گفت: از ۱۹ هزار میلیارد تومان اعتبارات سفر رئیسجمهوری، ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۰ جزو تعهدات سازمان برنامه و بودجه بوده که ۱۱۷۰ میلیارد تومان تخصیص و به دستگاهها ابلاغ شده است.
وضعیت برق در استان به خوبی در حال مدیریت است
عباسی به وعده داده شده برای بهرهبرداری باقیمانده آزادراه قزوین – رشت و نیز راهآهن رشت – کاسپین تا پایان امسال اشاره و تصریح کرد: هیچگونه بهانهای برای توقف وجود ندارد و از همه دستگاهها انتظار میرود که در جهت تسریع پروژه، نهایت همراهی و همکاری را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه طی سنوات گذشته علیرغم اینکه شرکت سپیدرود در تولید شیر و حوزه دام حرفی برای گفتن داشت حال اینکه دامها را به استانهای مجاور بردند، گفت: با تلاشهای صورت گرفته اکنون یکهزار راس دام برای تامین مواد اولیه تولیدات لبنی و فرآوردههای گوشتی به استان وارد شده که این ظرفیت به ۳۰۰۰ راس میرسد.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه از ظرفیت بنادر به خوبی استفاده نشده، افزود: برای ارتباط با بنادر آکتائو قزاقستان، آستراخان روسیه و باکو آذربایجان، ظرفیت سازی شده تا شاهد ارتقای حجم مبادلات تجاری و اقتصادی باشیم.
وی به مذاکرات صورت گرفته برای احداث راهآهن رشت – آستارا اشاره و با بیان اینکه مسیر توسعه را با قوت طی میکنیم، یادآور شد: وفاق و همدلی بسیار خوبی میان مدیران استانی در قوای مختلف وجود دارد که در رشد و پیشرفت گیلان، موثر است.
عباسی با بیان اینکه علیرغم سنگپراکنیها، قطار توسعه گیلان در حال حرکت است، خاطرنشان کرد: ارزیابی و نظارت بر عملکردها آغاز شده و مدیران به صورت جهادی در حال خدمت هستند.
استاندار گیلان با تاکید بر استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی و ائمه جمعه توسط فرمانداران و مدیران در شهرستانها، اضافه کرد: اگر مدیری همراهی نداشته باشد، برخوردهای لازم صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه وضعیت برق در استان به خوبی در حال مدیریت است و دستگاهها برای مدیریت مصرف باید پیشگام باشند، گفت: دستگاههای پرمصرف معرفی شوند و در این میان صنعت نباید راکد بماند.
عباسی با اشاره به اینکه صرفهجویی ها جلوگیری از تعطیلی تولیدات و بیکاری کارگران را به دنبال داشته، اظهار کرد: باید تلاش شود تا در بخش خانگی، شاهد قطعی برق نباشیم.
وی بر ضرورت پرهیز از معطل ماندن مکاتبات از سوی مدیران هم تتکید و تصریح کرد: امور مردم نباید با تعلل مواجه شود.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه هرگونه تغییر مدیریتی در سطح شهرستانها باید با هماهنگی فرمانداران صورت گیرد، ادامه داد: مدیران باید از افرادی انتخاب شوند که سیاستهای دولت را قبول داشته باشند و به صورت جهادی خدمت کنند.
وی فرمانداران و مدیران را موظف به انعکاس دستاوردها و سیاستهای دولت دانست و بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیت رسانهها برای ارائه گزارش به مردم و نیز نیروهای مردمی و بسیج سازندگی در مسیر عمران و آبادانی تاکید کرد.
استاندار گیلان همچنین با تاکید بر لزوم مولدسازی تسهیلات اختصاص یافته خاطرنشان کرد: باید ضمن رعایت موضوعات فرهنگی متناسب با اعتقادات مردم متدین گیلان از ظرفیت جنگل و ساحل در جهت ایجاد درآمد برای مردم استفاده کرد.
انتهای پیام