» دسته‌بندی نشده » علائم هشداردهنده دست‌ها را نادیده نگیرید
علائم هشداردهنده دست‌ها را نادیده نگیرید

علائم هشداردهنده دست‌ها را نادیده نگیرید

تیر ۲, ۱۴۰۱ 1۰


ایسنا/خراسان رضوی دست‌ها بازگوکننده سلامت کلی بدن شما هستند حتی به پزشکان و متخصصان مراقبت‌های بهداشتی آموزش داده می‌شود که معاینه بیمار را با مشاهده دستان وی آغاز کنند.

به نقل از هلث، آنان به‌طور معمول، دست راست بیمار را می‌گیرند و با استفاده از هر دو دست خود، آن را به‌طور کامل معاینه می‌کنند همچنین ممکن است به ناخن‌ها، استخوان‌های انگشتان دست یا مچ دست و ظاهر پوست وی نگاه کنند تا سلامت فرد را استنباط کنند حتی پزشکان اغلب در حین انجام معاینات منظم سلامت نبض بیمار را چک می‌کنند تا تصوری از ضربان قلب داشته باشند.

بر اساس نتایج مطالعه‌ منتشرشده در مجله پزشکی بریتانیا در سال ۲۰۰۲، داده‌های ۱۹۷ بیمار که برای معاینه یا عمل جراحی در یک مرکز مراقبت‌های بهداشتی در بریتانیا مراجعه کرده بودند، جمع‌آوری شد. در این تحقیق حدود ۱۱۸ زن شرکت کردند که به‌طور متوسط ‌حدود ۷۰ سال سن داشتند.

محققان دریافتند که دست‌های ۴۴ درصد از شرکت‌کنندگان نشانه‌هایی از برخی عادات ناسالم یا سلامت شغلی مانند کار در معادن زغال سنگ یا سیگار کشیدن را نشان می‌دهند. نتایج بیشتر بیان کرد که چگونه دست‌ها می‌توانند به پزشکان در تشخیص‌های آگاهانه‌تر و مناسب‌تر کمک کنند.

اگر گرفتن اجسام توسط دستان شما ضعیف به نظر برسد، ممکن است نشانه‌ای از پیری یا بدتر شدن سلامتی باشد. دکتر آن آلبرز، متخصص قلب و عروق می‌گوید: «در طول معاینه فیزیکی بیماران ما قطعا به گرفتن دست افراد توجه می‌کنیم چون آن را با ضعف مرتبط می‌دانیم.»

وی افزود که گرفتن ضعیف ممکن است نشان‌دهنده افزایش خطر مرگ به دنبال بیماری قلبی، به ویژه در گروه سنی مسن باشد.

اگر جوان و چابک هستید اما در دست‌هایتان احساس گزگز یا بی‌حسی می‌کنید، می‌توان آن را نشانه‌ای از سندرم تونل کارپال تلقی کرد. این وضعیت اغلب مچ دست را به دلیل وضعیت نامناسب خوابیدن یا استفاده بیش از حد از صفحه کلید درگیر می‌کند. از طرف دیگر، بی‌حسی بازوها یا انگشتان در میانسالی یا افراد مسن ممکن است نشان‌دهنده نوروپاتی دیابتی باشد.

اگر دست‌های شما زیاد می‌لرزد، یک احتمال می‌تواند بیماری عصبی مانند پارکینسون باشد. در موارد دیگر، لرزش دست‌ها ممکن است به دلیل اعتیاد به الکل، اضطراب، واکنش به برخی داروها، اختلالات روانپزشکی، بیماری کبد یا دیستونی رخ دهد.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×