مهندسی انتخابات بهسوی گزینههای جدید/مردم تغییر وضع موجود را به عمق جان میخواهند
به گزارش گیل سو، تفاوت اساسی انتخابات مجلس یازدهم در رودسر و املش وجود و حضور نخبگانی است که در سطح ملی و فراملی در عرصههای مختلف دستی بر آتش دارند.
از دکتر و مهندس گرفته تا معلم و حتی کارمند مجلس، از نظامی و طلبه جوان گرفته تا نماینده فعلی.
فارغ از تمام سردرگمیها در مردم شهرستانهای رودسر و املش وجود نخبگان نشان از ویژگی منحصربهفرد این دوره است؛ چراکه سالیان سال است هر شخصی پا به عرصه انتخابات میگذارد از تشکیل و تدوین بانک اطلاعاتی نخبگان سخن به میان میآورند که پس از برگزاری انتخابات این حرفها در حد وعده باقی میماند و همهاش به فراموشی سپرده میشود.
بهتر نیست از وجود این کاندیداها با این سابقه کاری باارزش در عرصههای مختلف شهرستانهای رودسر و املش در حل شدن یکگوشه از مشکلات طلب کمک کرد؟!
چراکه یکدست صدا ندارد و یقیناً شهرستان رودسر و املش نیازمند یک تغییر چشمگیر در بدنه اصلی آن است که البته باید از رکن اصلی دو شهرستان که همانا نمایندگی است آغاز شود.
در این مجال هدف تخریب شخص خاصی نیست اما فکر میکنم باگذشت چهل سال از انقلاب اسلامی و حضور نسل دومیها در قوه مقننه و اندک بازخوردها بهتر است کمکم این امر نهادینه شود که هرچقدر کارکردید بس است.
بهتر است مردم بذور از هرگونه تشنج یک شخصی را انتخاب کنند که بهدوراز زور و زر و تزویر و بهدوراز هرگونه خودبرتربینی و اشراف زندگی و زیاد کردن فاصله طبقاتی بهدوراز هرگونه وعدهووعید و شعار سردادن برای بسیاری از پروژههای نیمهتمام حوزه انتخابیه که در طول چهار سال میشد آنها را به نتیجه رساند نه اکنون! که دیگر جز وعدهووعیدها بیشتر نمیتوان به آن بسنده کرد.
یک شخصی را انتخاب کنیم که توانایی این را داشته باشد پس از پیروزی این ۱۷ کاندیدا را گرد هم جمع آورد و باقدرت اتحاد و ایجاد تعامل از توانمندیهایشان به نفع مردم منطقه استفاده کنند.
بهحق باید گفت هرکدام از کاندیداها این دور از انتخابات مجلس از حوزه رودسر و املش از تواناییهای خاص برخوردارند که با گرفتن مسؤولیت توسط هرکدام در گوشهای از این دو شهرستان میتوان شقالقمر ساخت.
شاید گام دوم کار را برای تمام مردم راحت ساخته و آن اینکه به دنبال شخصی برویم که از آیتم جوانی برخوردار است
اما صرف جوان بودن و بیتجربه بودن مهم است؟
آیا جوانی بیتجربه و بی تخصص جواب میدهد؟
از شما خواننده عزیز میپرسم کسانی که در رودسر و املش دوقطبی شدن را ایجاد کردن و اکنون خود یکطرف این ماجرا هستند؛ آیا بس نیست؟
آیا مردم حق انتخاب گزینه جدید را ندارند؟
و کسانی دیگر که خود را رقبای اصلی میدانند تحمیل است که حتماً با شما باشند
میگویند انسان متعهد کاری را که در تخصصش نیست نمیپذیرد که اگر بپذیرد خیانت است
به والله خیانتی بالاتر از این نیست که ندانیم و بازهم باشیم و ادعای خدمت و خدمتگزاری داریم
به یاد شیخ اجل سعدی
تن آدمی شریف است به جان آدمیت
نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
چرا بالباسمان میخواهیم برای مردم تصمیم بگیریم؟!
چرا باقدرتمان بجای مردم انتخاب میکنیم؟
چرا بافکرمان باروحیهی انقلابی که در آن صداقت و سلامت و برنامه محوری است انتخاب نکنیم؟!
در یککلام به دنبال گزینهای باشیم که دغدغه تغییر وضع موجود به نفع مردم را داشته باشد
صرفاً به خاطر بغضی که از جابجاییها از حرفنشنوی ها از فرمان نبردنهاست اشخاص را انتخاب نکنیم
وضعیت در شهرستانهای رودسر و املش بسیار پیچیده شده است اما اگر میخواهیم از این خفقان موجود به سمت بینتیجه ماندن و بیحاصلی خلاص شویم به سخن زیر توجه داشته باشیم
چه کسی را انتخاب کنیم؟
شخصی از امام صادق (ع) پرسید:
بین دو حاکم در تردیدم؟
امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
امام فرمودند: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین میکند، او را برگزین
منبع: اصول کافی جلد ۱ ص ۶۸
انتهای پیام/